Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-28@06:36:33 GMT

همدان پایلوت اجرای طرح پرداخت بهای عوارض

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۳۲۹۵

همدان پایلوت اجرای طرح پرداخت بهای عوارض

همدان-نایب رئیس شورای شهر همدان بیان کرد:همدان پایلوت اجرای طرح پرداخت بهای عوارض و قبوض شرکت‌های خدمات‌رسان در یکی از سامانه‌های ‌پرداخت خواهد بود.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر همدان؛ حمید بادامی‌نجات در جمع خبرنگاران، گفت: امروزه خدمات الکترونیکی و پرداخت‌های موبایلی به کمک افراد آمده تا اتلاف زمان، انرژی و هزینه‌ها را کاهش دهد؛ از این رو سازمان‌ها و موسسات نیز هرکدام به نحوی برای افزایش رضایتمندی مشتریان خود و ایجاد تسهیل در تبادلات مالی به روش‌های آسان‎تر روی می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بادامی‌نجات اظهار کرد: درهمین راستا در تلاش هستیم تا توسط یکی از سامانه‌های پرداخت، مبالغ قبوض را دریافت کنیم.

وی با بیان اینکه همدان، پایلوت اجرای طرح پرداخت بهای عوارض و قبوض شرکت‌های خدمات‌رسان در یکی از سامانه‌های ‌پرداخت خواهد بود، ادامه داد: تفاهم‌نامه پیشنهادی از سوی آنها ارسال شده است تا همراه با تجمیع قبوض شرکت های خدمات‌رسان همدان، عوارض بهای خدمات، نوسازی، کسب‌وپیشه و... هم در این سامانه به نمایش گذاشته شود.

بادامی‌نجات با تأکید بر اینکه پرداخت عوارض نوسازی میتواند نخستین خدمت تعریف شده در این سامانه باشد، افزود: این امور راحت ترین و ساده ترین راه ممکن است که می‌تواند در اختیار شهروندان قرار دهیم.

وی با بیان اینکه این سامانه در ازای پرداخت هر قبض، هزار تومان دریافت خواهد کرد؛ عنوان کرد: هدف این بخش خصوصی بر این است تا سهم پرداخت عوارض شهروندان همدانی که ۳ تا ۷ درصد سهم بازار را مشمول می‎شود، تقویت شود.

نایب رئیس شورای شهر همدان با بیان اینکه شرکت‌های خدمات‌رسان همراه با ابزار قهریه به وصل ۹۹ درصدی رسیده اند، پیشنهاد داد: شهرداری می‎تواند با همکاری در قرائت کنتورهای شرکت‌های خدمات‌رسان و...، عوارض بهای خدمات و نوسازی شهرداری را هم از شهروندان دریافت کند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پرداخت عوارض همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۳۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان در پنجمین روز از هفته سلامت،مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  با محوریت مراقبت و درمان دیابت در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد.

به گفته  دکتر گلفیروزی بیماری دیابت باید جدی گرفته شودو بیماریهای غیر واگیر باعث ۸۰ درصد مرگ و ۵۳ درصد بار بیماری ها در دنیا  و کشور هستند و در این بین ، دیابت شایع ترین بیماری متابولیک در دنیاست.

دکتر گلفیروزی گفت: با توجه به تغییر در سبک زندگی و افزایش عوامل خطر ابتلا به بیماری‌ دیابت خصوصا چاقی و کم تحرکی ، روند ابتلای افراد به دیابت در دنیا رو به افزایش است و تخمین زده میشود تا سال ۲۰۴۵ تعداد بیماران دیابتی به حدود ۶۳۰ میلیون نفر برسد.

وی از هزینه های بالای بیماری دیابت سخن گفت و افزود: حدود ۹ درصد از هزینه های بهداشتی در ایران صرف بیماری دیابت می شود که در راستای کاهش هزینه ها علاوه بر ارتقاء کیفیت خدمات در حوزه بهداشت در راستای  تشخیص به هنگام بیماریهای دیابت و فشار خون ، باید جهت افزایش سواد سلامت مردم  برای پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر برنامه ریزی و افراد را از دوران کودکی آموزش داد و ترغیب کرد تا سبک زندگی سالمی داشته باشند و با مدیریت وزن و فعالیت بدنی سلامت خود را حفظ کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به اجرای پویش ملی سلامت که با هدف شناسایی بیماران دیابت و فشار خون در کشور اجرا گردید اشاره کرد و گفت :در این پویش بیش از یک میلیون و دویست هزار بیمار دیابتی و فشار خونی شناسایی شد که درمان به موقع این بیماران، گام بسیار مهمی در پیشگیری از عوارض بیماری و کاهش هزینه های  بسیار سنگین آن در حوزه درمان خواهد شد.

دکتر گلفیروزی در زمینه عوارض بیماری دیابت و اثرات آن بر سلامت افراد اظهار داشت: در  بسیاری از بیماران دیابتی حداقل ۵ تا ۱۰ سال پس از ابتلا به بیماری تشخیص داده میشود که در این زمان ممکن است فرد دچار  حداقل یکی از چشمی ،عصبی،قلبی  یا کلیوی شده باشد ،لذا جهت جلوگیری از افزایش عوارض این بیماری، هدف این است که با خدمات تشخیصی و درمانی مناسبی به افراد مبتلا ارائه و از عوارض این بیماری جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه راه اندازی کلینیک های دیابت برنامه ای است که می تواند ضمن کنترل این بیماری، خدمات مناسبی به بیماران ارائه نماید افزود :در این مرکز جامع ، علاوه بر خدمات مراقبتی سطح یک که شامل مراقبت پزشک و پرستار آموزش دیده دیابت ،مشاوره روان و تغذیه می باشد ،ویزیت متخصص داخلی به بیماران ارایه خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان:این مرکز مجهز به دستگاه های ازون تراپی ،پلاسما تراپی ،وکیوم زخم و خدمات درمانی با پانسمان های نوین می باشد که به بیمارانی دچار زخم دیابتی هستند ارایه خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان در پایان گفت: امیدواریم با مشارکت بیمه ها  و مردم بتوانیم برنامه ریزی مناسبی برای کنترل این بیماری در استان داشته باشیم .

دیگر خبرها

  • افزودن ۲ فروند بالگرد به ناوگان هوایی همدان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • اضافه شدن ۲ بالگرد به ناوگان امدادی و آموزشی همدان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • جزئیات مصوبه ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بهای مسکونی
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان
  • ذره‌بین مایکل ادواردز؛ داروین نونیز بهای افتش را پرداخت می‌کند؟
  • تکمیل سامانه ملی اسکان و تعیین سقف افزایش اجاره‌بها براساس مصوبه مجلس
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود